GROEN

GROEN

Tattoogear is verheugd om een reeks Intenze tattoo inkt sets te kunnen leveren. Intenze produceert inkt sinds 2001 en zij waren het eerste bedrijf dat hun inkt flesjes ging labelen en hun ingrediënten openbaar maakten. Zij staan ook bekend als de veiligst

Toon 1 - 4 van 4
More filters

Tattoogear is verheugd om een reeks Intenze tattoo inkt sets te kunnen leveren. Intenze produceert inkt sinds 2001 en zij waren het eerste bedrijf dat hun inkt flesjes ging labelen en hun ingrediënten openbaar maakten. Zij staan ook bekend als de veiligste producent van inkt vanwege hun up tot date technologie om te steriliseren. De Gold Label inkt van Intenze wordt gesteriliseerd door gammastraling dat micro-organismen doodt in het product en zijn verpakking. Deze methode is extreem effectief en voldoet aan de Europese tattoo inkt regelgeving. De inkt sets van Intenze die we leveren zijn inclusief de Colour Outline set, Earthtone set, Bob Tyrell set, Mark Mahoney Gangster Grey set, Boris From Hungary set, Mike Demasi set, Dragon Colour set en de Bowery Ink set.

 

Intenze Ink is ontwikkeld door tattoolegende Mario Barth. Het is, van de productie tot het eindresultaat in de huid, een van de veiligste, meest steriele en best uitziende tattoo-inkten ter wereld. Intenze Ink heeft internationaal meer dan 200 prijzen gewonnen en is hard op weg het hotste merk op dit gebied te worden. De hele verzameling ziet er fantastisch uit, bestaat uit een gigantisch aantal verschillende kleuren en is een absolute favoriet. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende collecties, zoals Mike Demasi, Boris, Earth Tone, Dragon Kit en Gold Label.