Sale

INTENZE INK - FORMULA 23 - 360 ML (Reachban)

€45,00€35,00
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17:00 besteld, zelfde dag verstuurd!
Only a few left
 • Details
 • Deze kleur mag je als gevolg van de REACH-verordening vanaf 04-01-2022 niet meer gebruiken.
  De tattookleuren die onder deze verordening vallen worden op onze website aangemerkt met de woorden (Reachban).
  Vanaf 4 januari 2022 is de REACH verordening van kracht. Deze nieuwe wet beperkt onder meer het gebruik van bepaalde pigmenten en conserveringsmiddelen in tatoeage inkt. Eén van die verboden stoffen is het bestanddeel Isopropanol. Inkt die dit bestanddeel bevat mag vanaf 4 januari 2022 ook niet meer worden gebruikt. Alleen voor de pigmenten Blue 15:3 en Green 7 geldt een overgangsperiode tot januari 2023.
  Deze inkt is nu te gebruiken als oefeninkt
   
  Formula 23 van Intenze Products is de volgende evolutie voor tatoeages met letters.
  Het is een samenwerking op basis van de gemeenschappelijke behoefte aan zowel innovatie en veiligheid in de tatoeage-industrie.
  Zoals de naam al aangeeft, is de formule 23 door 23 sessies van herhalingen gegaan om een superieure zwarte tattoo inkt te ontwerpen.
  Om de artisticiteit van letter tatoeages te verbeteren dat zou voldoen aan het niveau van kwaliteit verwacht van de makers, BJ Betts en Intenze Products.

  Dus wat maakt Formule 23 zo superieur?

  Ten eerste, is dit een zeer snel lopend product. Het kan bijhouden met een snelle hand zonder dat het voelt alsof het achterloopt bij het trekken van snelle lijnen.
  Ten Tweede, het is een extreem compacte zwart die ook mooi afbreekt in een perfecte grijs voor elk type shading.
  Tot slot, dit is een inkt die echt schoon te veges is, zodat stencils niet verloren zullen gaan en geen tijd verspilt wordt met het verwijderen van overtollige inkt.

  Inhoud: 360 ml
   
   

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen